Beleef herfstavonturen in Flevoland

Flevoland is een foto-win-actie begonnen om je deze herfst naar de provincie te lokken voor een dagje uit.

Flevoland is een foto-win-actie begonnen om je deze herfst naar de provincie te lokken voor een dagje uit.

De herfstvakantie is voor veel mensen een mooie tijd om erop uit te gaan. Vaak is de periode te kort om naar het buitenland te gaan, maar gelukkig is er in Nederland ook genoeg te doen. Zo wil Flevoland ook graag laten zien dat je daar tijdens de herfstvakantie goed terecht kan. Daarom start Toerisme Flevoland met de herfstcampagne ‘Een hele hoop herfst voor het hele gezin’. Straatabri’s, online en offline advertenties, een foto-win-actie, sociale media en de website nodigen je uit om kennis te maken met de vele bijzondere en spannende herfstavonturen tijdens de herfstvakantie in Flevoland.

Foto-win-actie
Ook kunnen reizigers en voorbijgangers meedoen aan een foto-win-actie op diverse treinstations en in stadscentra in en rondom Flevoland. Een fotocrew staat daar klaar om liefhebbers van avontuur te fotograferen in een vrolijke, herfstige fotolijst. Deelnemers aan de actie maken kans op het winnen van Flevolandse herfstavonturen door hun foto te liken en te delen op de facebookpagina Flevoland. Avonturen waar deelnemers kans op maken zijn toegangskaarten voor de Halloween Fright Nights van Walibi Holland en toegangskaarten voor de Bataviawerf en Museum Nieuw Land.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.