Bepaal je bestemming op Cruise Event

Tijdens het Cruise Event komt je alles te weten over de diverse cruise bestemmingen.

Tijdens het Cruise Event kom je alles te weten over de diverse cruise bestemmingen.

Als je nadenkt over het boeken van een cruise of benieuwd bent wat het precies inhoudt, dan kun je het Cruise Event. Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober vindt het vierde Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Deze editie ligt de nadruk op de diversiteit van de bestemmingen. Het Cruise Event is de plek om ideeën op te doen, zowel voor ervaren cruisepassagiers als -reizigers die nog twijfelen. Ga in gesprek met de rederijen en kies uit bestemmingen wereldwijd. Van de Middellandse Zee en Noord-Europa tot de Caribbean en Alaska.

Grenzeloze cruisevakantie
Een cruisevakantie is de manier om in korte tijd veel van de wereld te zien. Tijdens een reis meren de schepen veelal aan in verschillende landen. Deze editie van het Cruise Event staat de veelzijdigheid van de bestemmingen centraal. Bezoekers kunnen in het cruisetheater dagelijks acht presentaties bijwonen, die worden gegeven door cruiserederijen. Daarnaast vertelt Cruise Line International Association, de overkoepelende organisatie voor cruisevakanties, wat een cruisevakantie precies is. Veel voorkomende vragen worden beantwoord zoals: Wat kan een reiziger verwachten? Hoe ziet de vakantie er uit? Waar moet ik op letten bij mijn keuzes?

Complete cruiseaanbod
Tijdens het Cruise Event in Amsterdam worden cruises aangeboden naar ieders wens en budget. Van een ontspannen vakantie met het gezin langs de Griekse eilanden tot een Europese stedentrip, waarbij de meest beroemde historische steden wordt aangedaan. Vrijwel alle rederijen met afvaarten vanuit Nederland zijn vertegenwoordigd.

Wie zich online voorregistreert, ontvangt 50% korting en betaalt € 5,00 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,-. Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.