Bepaal zelf prijs van overnachting bij Dorint

Het Dorint hotel in Amsterdam.

Het Dorint hotel in Amsterdam.


Het vernieuwde Dorint Airport-Hotel Amsterdam heeft een bijzondere (tijdelijke) actie om aandacht te vragen voor de vernieuwing van het pand. Wie eind oktober een nacht in het hotel komt slapen mag zélf bepalen hoeveel die overnachting hem of haar waard was.

“Bent u die ervaren reiziger? Het Dorint Airport-Hotel Amsterdam is op zoek naar gasten die kennis komen maken met onze gerenoveerde kamers en bereidt zijn deze ervaring met onze toekomstige gasten te delen. Ervaar de gerenoveerde kamer op 24, 25 of 26 Oktober 2014, geef uw feedback online en u beslist ook nog zelf wat u de overnachting waard vindt”, zo schrijft de hotel-directie zelf.

De voorwaarden voor de actie:
■ Een reservering is alleen mogelijk voor 1 nacht
■ Er is een maximum van 2 personen per kamer
■ Ontbijt, Lunch en Diner kunnen optioneel worden bijgeboekt tegen betaling.
■ Boeking kunnen alleen worden gemaakt voor 24, 25 of 26 Oktober 2014.

Reserveringen kunnen worden gemaakt via reservations.amsterdam@dorint.com met als onderwerp ‘lanceringsaanbieding’. De actie loopt uiteraard maar totdat alle kamers voor die dagen volgeboekt zijn. Het adres van het hotel is: Sloterweg 299 · 1171 VB Badhoevedorp · Meer informatie: www.dorint.com/amsterdam

Collage van vernieuwd Dorint-hotel.

Collage van vernieuwd Dorint-hotel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.