Disneyland Parijs viert ook Halloween

Tijdens Halloween komen alle Disney schurken tevoorschijn om gasten eens goed te laten schrikken.

Tijdens Halloween komen alle Disney schurken tevoorschijn om gasten eens goed te laten schrikken.

Het griezelfeest Halloween wordt steeds populairder en dan kon ook Disneyland niet achterblijven. Disney heeft dan ook genoeg schurken die ervan genieten om mensen te laten schrikken in de maand oktober. Maleficent en de andere schurken zorgen voor een onheilspellende sfeer, waardoor de bezoekers zullen sterven…van het lachen. In deze griezelige en spannende maand, nemen de vriendelijke spoken de straten van Disneyland Paris over. Ook Mickey en zijn vrienden zijn aanwezig en geven de bezoekers een warm onthaal tijdens Mickey’s Halloween Celebration. Minnie is weer van de partij met haar eigen Costume Couture en Goofy heeft z´n ongewone snoepjesfabriek van stal gehaald.

Maleficent’s schurken
Tijdens Disney’s Halloween festival stelen Maleficent en de andere Disney schurken de show! Maleficent en de schurken verwelkomen de bezoekers tijdens Disney’s Halloween Festival op Central Plaza. De Disney schurken gaan graag met de bezoekers op de foto! Daarnaast heeft Maleficent het Kasteel van Doornroosje dit jaar betoverd! Zij nodigt haar mede schurken uit om haar te vergezellen op de binnenplaats van het Kasteel. Het Kasteel is begroeid met een reusachtige doornstruik. De ideale plek voor een onheilspellende foto!

Mickey´s Halloween Celebration
De Disney figuren hebben besloten om speciaal voor de gasten van Disneyland Paris een parade te organiseren met de herfst als inspiratiebron. Dit jaar opent Katrien de Parade, gevolgd door de Drie Kleine Biggetjes op een gloednieuwe wagen. Op de wagen, omringt door uilen, zwarte katten, spinnen en vleermuizen, dansen de Drie Kleine Biggetjes samen met Karel Paardepoot en Clarabella Koe op countrymuziek! Alle Disney figuren maken van de mogelijkheid gebruik om te pronken met hun mooiste Halloween kostuums. Donald gaat op verkenningstocht door de wondere wereld van de herfst en wordt begeleid door zijn onafscheidelijke neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Oom Dagobert is de hekkensluiter en is vastbesloten om zorgvuldig te waken over een vreemde pompoen die naar het schijnt zijn gewicht in goud waard zou zijn. Mickey en Minnie brengen een eerbetoon aan het oogstseizoen vanuit een enorme hoorn des overvloeds, gevuld met kleurige herfstblaadjes, siervruchten en pompoenen. Achter hen volgen Knabbel, Babbel, en de charmante Clarice, die van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om zo veel mogelijk noten te hamsteren.

Spoken overheersen het Disneyland Park
Een maand lang gebruiken de voormalige inwoners van Main Street, U.S.A. Halloween als het perfecte excuus om hun gezellige huiskamer te verlaten. In een vrolijke en ontspannen sfeer nemen de spoken Main Street, U.S.A. over en proberen zich te verstoppen in het decor. Spookjagers worden uitgenodigd om hen te ontmaskeren met hun camera´s.

Grappige ontmoetingen met de Disney sterren
Minnie nodigt de bezoekers van Disneyland Paris uit om haar creatieve dromen mee te beleven en verwelkomt hen in de Costume Couture: een extravagante, kleurrijke wereld waarin iedereen wordt aangemoedigd om hun fantasie de vrije loop laten met de nieuwste ontwerpen. Minnie staat ongetwijfeld te springen om te poseren met haar bewonderaars. Halloween zou niet hetzelfde zijn zonder bonbons en spreuken. Goofy heeft daarom een fantasievolle snoepmachine ontworpen voor zowel de jonge als oude zoetekauwen. Goofy fans zullen de kans zeker niet onbenut laten om even te stoppen bij deze verbazingwekkende machine. Wie weet komt Goofy wel even langs om te kijken of alles in orde is. Een moment om te koesteren en dé kans om hem zijn geheime snoepjesingrediënt te ontfutselen. Het beroemde koppel uit Nightmare Before Christmas nodigt bezoekers van Disneyland Paris uit voor een huiveringwekkende ontmoeting.

Disney’s Halloween Party: de grote finale op 31 oktober
Disney’s Halloween Party* wordt op 31 oktober gehouden in Disneyland Paris. Het park blijft speciaal voor de gelegenheid open van 20.30 uur tot 01.00 uur ‘s nachts. Tijdens dit feest kunnen de bezoekers unieke animaties, overheerlijke verrassingen en een mysterieuze sfeer verwachten. Onder de maneschijn betreden de spoken, de Disney schurken en andere duistere gedaantes het Disneyland Park en verspreiden zich over de 5 landen. Als klap op de vuurpijl kunnen gasten genieten van een extra spectaculaire avondshow van Disney Dreams! *Betaald evenement: €41,00 per persoon. Gratis voor kinderen tot en met 2 jaar.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.