Een stedentrip buiten de stad

Om het lokale gevoel te krijgen moet je de stad uit, blijkt uit deze inforgraphic.

Om het lokale gevoel te krijgen moet je de stad uit, blijkt uit deze inforgraphic.

Stedentrippen is populair. Vorige jaar ondernamen 3,1 miljoen Nederlands een stedentrip. Daarbij gaan ze het liefst naar Parijs, Berlijn of Londen. Maar bij een bezoek aan een stad denk je vaak aan een tocht door de plaats zelf. Huurautoverzekeringen.com is echter van mening dat je het lokale gevoel het beste te pakken krijgt als je de stad uitgaat. Daarom hebben zij vier bestemmingen op rijafstand van Parijs, Berlijn, Madrid en Amsterdam op een rij gezet. De infographic geeft je daarom vier goede tips voor dagbestedingen buiten de bekende steden:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.