GTST voor 5000ste aflevering naar Israël

Om het landschap van Israel te bekijken hoef je alleen volgende week naar GTST te kijken.

Om het landschap van Israël te bekijken hoef je alleen volgende week naar GTST te kijken.

Israël heeft veel moois te bieden voor een vakantie. Het land kun je nu in ieder geval bekijken in de 5000ste aflevering van de soap GTST. De cast van RTL 4 soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is in juni naar Israël afgereisd om daar de vijfduizendste aflevering op te nemen. Decor voor deze bijzondere opnames waren onder andere Jeruzalem, de Dode Zee en de Judeawoestijn.De spannende verhaallijn draait om de personages Lucas (Ferry Doedens), Lorena (Gigi Ravelli), Vincent (Oscar Aerts) en Nina (Marly van der Velden).

Spannend
De soap, die al sinds 1990 op tv is te zien, trakteert de kijkers vrijdag 17 oktober op een bijzondere uitzending. Tijdens de vijfduizendste aflevering zijn er niet alleen extra spannende verhaallijnen, ook is er een extra verhaallijn tegelijkertijd te volgen via een second screen app. Op die manier kunnen de fans een perspectief volgen dat niet in de reguliere uitzending te zien is.

Israël
Het Israëlisch Bureau voor Toerisme is trots op de samenwerking met RTL 4 en Endemol voor de totstandkoming van de opnames in Israël. Het is niet de eerste keer dat personages uit Goede Tijden, Slechte Tijden een bezoek brengen aan Israël. Ook in 1997 werden er opnames voor het televisieprogramma gemaakt in het land. Vanaf maandag 13 oktober is de gehele week te zien hoe het de vier acteurs vergaat op hun reis.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.