Hotels.com komt met app voor smartwatch

Met de nieuwe app voor de smartwatch kunnen gebruikers hun hotelboekingen bekijken.

Met de nieuwe app voor de smartwatch kunnen gebruikers hun hotelboekingen bekijken.

Na de smartphones moet de nieuwe hype smartwatches worden. Daar bereiden veel bedrijven zich dan ook op voor, ook in de reisbranche. Een van de eerste die met een speciale app voor de smartwatch komt is Hotels.com. Met de app van deze website kun je je hotelboekingen op je nieuwe slimme horloge bekijken.

Connected
Mede door de komst van smartwatches wordt de behoefte aan mobiele technologie steeds groter. De ontwikkeling van de zogenaamde “wearables” is een direct gevolg van de trend om altijd en overal “connected” te zijn. Hotels.com kan met de nieuwe toevoegingen gebruikers van de Hotels.com Android App onder meer een reminder sturen wanneer zij op het punt staan in te checken voor hun hotel. Deze meldingen worden verzonden om 14.00 uur op de dag van de check-in.

Hotels vinden
Gebruikers kunnen daarnaast op de smartwatch een afbeelding zien van het hotel dat zij hebben geboekt en ook het adres komt in beeld op de smartwatch. De route naar het hotel opent zich op de smartphone van de gebruiker en heeft men toegang tot de volledige reservering in de app. Hotels.com is met deze update van hun Android App voor smartwatches één van de koplopers binnen reisorganisaties die deze nieuwe technologie aanbied.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Hotels.com komt met app voor smartwatch 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.