Huur een 4WD voor je wereldreis

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke offroad vakantie, dan kun je een 4WD camper huren.

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke offroad vakantie, dan kun je een 4WD camper huren.

Ben je een avontuurlijke vakantie aan het plannen, maar wil je niet alleen in hotels verblijven? Dan kun je er ook over nadenken om een four-wheel drive te huren. Met zo’n stoere auto (waar je ook in kan slapen) kun je elk terrein aan dat je tegenkomt. Campervakantiereisorganisatie Travelhome lanceert een speciale website voor het huren van 4-wheel-drive campers en 4WD-auto’s. Bestemmingen die worden aangeboden zijn Argentinië, Chili, Namibië, Nieuw-Zeeland, Australië, Canada en Amerika.

Avontuurlijk
‘Voor avontuurlijke reizen over onverharde wegen is een 4WD-auto of 4WD-camper noodzakelijk. Omdat dit soort avontuurlijke vakanties een andere reiziger aanspreekt dan ons regulier camperaanbod op www.travelhome.nl willen wij deze doelgroep met een eigen site bedienen,’ aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel. Per land heb je keuze uit verschillende typen 4WD-campers en auto’s en kan je kiezen uit meerdere vertrek- en inleversteden. Meer informatie is de vinden op de website waar je ook binnen enkele minuten een offerte voor een reis naar voorkeur kan opvragen. Ook kan je je hier aanmelden voor een nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden nieuwtjes en aanbiedingen.

Offroad
Outback avonturiers halen hun hart op met toeren over de karakteristieke rode zandwegen om zo het ruige binnenland van Australië te verkennen of bezoek de parken van Namibië via zandduinen en gravelwegen. Dat de Dakar Rally plaatsvindt in Argentinië en Chili mag geen verbazing wekken; beide landen zijn volmaakt om er offroad rond te reizen. En wie de asfaltwegen in Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland links wil laten liggen, kan je een 4×4 auto geweldig uit de voeten om de natuurpracht te bewonderen

4×4 camper
Reis je met een 4×4 auto, dan overnacht je in een tent of een hotel. Met een 4×4 camper heb je je slaapkamer altijd bij de hand. Bij sommige modellen wordt de tent op het dak van het voertuig geplaatst. Het merendeel van de modellen is geschikt voor 2 personen, enkele uitvoeringen bieden ruimte aan vier personen.

Inspiratiedagen
Door het jaar heen organiseert Travelhome informatiebijeenkomsten waar een of meerdere bestemmingen belicht worden. Op vrijdag 24 oktober wordt een speciale inspiratieavond georganiseerd over 4WD en algemene campervakanties in Australië. Aanmelden kan via de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.