Leesmateriaal voor regenachtige herfstdag

Hertz en TomTom breiden hun samenwerking verder uit en komen met een nieuw navigatiesysteem.

Een roadtrip is zo ongeveer het ultieme vakantiegevoel, ook beschreven in Jojo Moyes: Vier plus één.

We zijn weer in de tijd van het jaar aangekomen waar het hele dagen kan regenen en stormen. Weer om de kachel wat hoger te zetten en lekker met een boek op de bank te kruipen. Of misschien ga je wel op vakantie en zoek je nog wat leesmateriaal. Dan kun je denken aan de nieuwe grote roman van Jojo Moyes: Vier plus één. Dit is een liefdesverhaal, een road trip en een familieverhaal in één. Een chicklit om even bij weg te dromen op donkere dagen.

Over Vier plus één
Jess is een alleenstaande moeder met twee banen. Haar dochter Tanzie is briljant in wiskunde en haar stiefzoon Nicky wordt genadeloos gepest. Maar Jess blijft opgewekt en knoopt de eindjes aan elkaar, zo goed en zo kwaad als het gaat. Als Tanzie mag meedoen aan een wiskundewedstrijd in Schotland weet Jess dat dit een unieke kans is, want als Tanzie wint kan ze naar een betere school gaan. Maar eenmaal op weg begeeft hun auto het al voor ze de stad uit zijn en lijkt ook deze kans verkeken. Tot Ed langsrijdt en hun een lift aanbiedt.

Ben je nieuwsgierig? Dan kun je hier alvast een paar pagina’s lezen. ‘Vier plus één’ is te koop voor €19,99. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.