Reisgidsen als cadeau voor de feestdagen

Een cadeau vinden kan heel lastig zijn, maar nu kun je iemand een stad geven tijdens te feestdagen.

Een cadeau vinden kan heel lastig zijn, maar nu kun je iemand een stad geven tijdens te feestdagen.

Het lijkt misschien nog heel ver weg, maar Sinterklaas en Kerst komen er weer aan. En cadeautjes voor iedereen bedenken is altijd lastig. Maar als reisfanaat kun je je familie en vrienden nu verassen met wat inspiratie deze feestdagen. De meest populaire 100% stedengidsen – Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Parijs en Rome – zijn nu te krijgen in een mooie bewaarbox en er zit een 100% Travel Journal en drie ansichtkaarten van de stad bij.

Goed voorbereid
De 100% Let’s Go Citybox bevat alles wat je nodig hebt tijdens een stedentrip, zoals een reisgids met zes wandelroutes langs highlights en de leukste adressen, een uitneembare plattegrond, duidelijke routekaarten en een gratis app voor je smartphone. Daarnaast bevat de box ook een luxe 100% Travel Journal en drie ansichtkaarten van de stad om je eigen ontdekkingen gelijk op te schrijven en te delen met familie en vrienden thuis.

100% Jouw reisgids
Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights van je bestemming ontdekken, maar waarschijnlijk haal je je cappuccino het liefst in een goede koffietent en drink je een biertje in de lokale bar. En dat is precies wat mo’media graag ziet. De 100% stedengidsen brengen je in overzichtelijke routes naar alle bezienswaardigheden die je gezien moet hebben, om je vervolgens weg van de toeristenstroom te leiden naar plekken waar de locals zelf graag komen. Restaurants, cafés, lokale designers, markten, exposities en nog veel meer.

De 100% Let’s Go Citybox wordt dit najaar, in oktober 2014, geïntroduceerd met zes titels: Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Parijs en Rome. De prijs per box is € 19,95. Verkrijgbaar in boekwinkels- en webshops.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.