Rotterdam ideale bestemming voor een shopcation

In Rotterdam is de grootste H&M van Europa geopend, wat een good excuus is voor een weekendje weg naar de stad.

In Rotterdam is de grootste H&M van Europa geopend, wat een good excuus is voor een weekendje weg naar de stad.

Voor sommigen onder ons (ik reken mezelf mee) is shoppen een manier van ontspannen en vakantie vieren. Ook in het najaar en de winter kun je wel een shopcation gebruiken, al is het maar een weekendje weg. Daar hoef je dus niet eens helemaal voor naar Londen of Parijs, want Rotterdam ontpopt zich als de ideale shopbestemming. Hier is namelijk net de grootste H&M van Europa geopend. Daar gaat menig shopliefhebbers hart sneller van kloppen. Ook mensen met een wat duurdere smaak kunnen hun slag slaan. Er is namelijk ook net een High End Fashion District geopend. Of je gaat gewoon mixen en matchen, alles kan tijdens je shopcation.

H&M Flagshipstore
Modeketen H&M opent deze week de grootste H&M-vestiging van Europa in Rotterdam. De nieuwe flagship store is een uitbreiding van de bestaande winkel in de Koopgoot en beslaat een oppervlakte van 4500m². De winkel zal als eerste H&M-vestiging in Nederland alle collecties verkopen, van tijdloze basics tot de laatste fashion must-haves. Dat betekent dat ook alle ‘limited edition’ collecties hier verkrijgbaar zullen zijn. Bovendien zal de winkel de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland krijgen voor dames, heren en kids. De Passage wordt verder aangevuld met twee nieuwe winkels van zusterbedrijven Weekday (550m²) en Monki (290m²).

High End Fashion District
Op een steenworp afstand van het recent heropende Rotterdam CS, vind je High End Fashion District Rotterdam. Het shoppinggebied van de Maasstad waar alle bekende internationale modemerken en luxury labels zich presenteren. In 1600 ontstaan als voetpad op een dijk werd dit gebied vorige eeuw de eliteplek voor theater en film. Nu is dit een van Rotterdams meest exclusieve shopping districts. Naast Oger, COS, Schaap en Citroen, Michael Kors en Coccinelle, zal vanaf 2015 ook Calvin Klein haar deuren in het gebied openen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.