Wat voor vakantie willen kinderen?


WAARSCHUWING: Deze video bevat veel ambtelijke taal en een overdosis aan management jargon en zéker geen antwoord op de vraag ‘Wat voor vakantie willen kinderen?’. Tui Nederland zeulde voor deze video een hele schoolklas naar Turkije, wist zelfs een prinses te charteren, maar komt dan niet verder dan wat algemeenheden en een groep mensen die naar een powerpoint zit te kijken (en wat is saaier dan een powerpoint?; het is voor veel mensen een van de belangrijkste redenen om op vakantie te gaan en om aan de terreur daarvan te ontsnappen). Even heel kort komt er in de video voorbij dat de kinderen een ‘plekcheck’ willen en dat er op de ‘duurzaamheid’ (snel een teiltje!) gelet moet worden. Het is de video van de dag, om te laten zien hoe het niet moet.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.