Zeeland promotie met mosselen in Duitsland

Met reclame voor mosselen wil Zeeland Duitse toeristen naar de Nederlandse kust lokken.

Met reclame voor mosselen wil Zeeland Duitse toeristen naar de Nederlandse kust lokken.


De Nederlandse kust en Zeeland zijn erg geliefd bij Duitse vakantiegangers. Dat is de reden dat VVV Zeeland, Het Nederlands Mosselbureau en NBTC Holland Marketing de handen ineen hebben geslagen om de Duitser ook kennis te laten maken met de Zeeuwse mosselen. De drie partijen organiseren de eerste Hollandse Mosselweek in Duitsland. Van 20 tot en met 26 oktober staan Zeeland en de Zeeuwse mosselen centraal in onder andere Keulen, Dortmund en Düsseldorf.

Tijdens een roadshow kunnen Duitse consumenten de Zeeuwse mosselen kunnen en een voorproefje krijgen van een vakantie in Zeeland. De Hollandse Mosselweek wordt afgesloten op de Eat & Style beurs in Keulen met verschillende kookdemonstraties, een stand met proefmogelijkheden en informatie over Holland en Zeeland. Anouk Susan, countrymanager NBTC Duitsland: “Met deze Hollandse Mosselweek en onze begeleidende marketingactiviteiten in Noordrijn-Westfalen willen we potentiële Duitse toeristen kennis laten maken met de smaak van Zeeland. Ook is het doel om de kust in het najaar en de winter te promoten: een bezoek aan de Zeeuwse kust kan het hele jaar rond en deze campagne zetten we bewust in om meer Duitsers in het naseizoen naar Nederland en Zeeland te trekken.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.