4 fanaten dolen door Tokyo Disneyland


De aanleiding voor de video hier boven was dit nieuws: Oriental Land, het bedrijf dat eigenaar is van Tokyo Disneyland, zegt dat het $4.59 billion gaat besteden om het themapark uit te breiden. Het meeste geld wordt besteed aan een verdubbeling van Fantasyland. En er wordt van dat geld ook een nieuwe haven aangelegd in het nabij gelegen andere pretpark Lost River Delta.

Het tienjarenplan voorziet ook in upgrades van hardware en transportfaciliteiten, betere restaurants en middelen om de gasten te helpen warm en koude weer beter te weerstaan. De twee parken trokken meer dan 31,2 miljoen bezoekers in 2013. Financiële analisten zeggen dat ze nu op volle capaciteit zitten en moeten worden opgewaardeerd om te kunnen groeien.

In de video zie je 4 die-hard Disneyfans uit Australië, die werkelijk álles van Disneyland adoreren en die de afgelopen zomer de trip naar Japan maakten. Als je niet tegen deze moderne vorm van ‘geloofsbelijdenis’ kunt kun je beter niet kijken. It’s a small world after all, sorry, die ontsnapte nog even aan mijn vingers…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.