Airbnb brengt eigen tijdschrift uit

Airbnb komt met een eigen papieren tijdschrift: Pineapple.

Airbnb komt met een eigen papieren tijdschrift: Pineapple.

Hoewel papieren tijdschriften inmiddels lang niet meer zoveel verkopen, gaat Airbnb het toch proberen. Ze lanceren een nieuw magazine: ‘Pineapple’, en dit tijdschrift kun je vasthouden. Het tijdschrift is vernoemd naar de ananas omdat dit in sommige delen van de wereld een teken van gastvrijheid is. De eerste 128 pagina dikke editie bevat geen advertenties. De populairste steden op de website: San Francisco, London, Seoul – South Korea staan centraal in Pineapple. Het tijdschrift heeft als doel om “De fundamentele waarde van Airbnb te verkennen: het delen, de gemeenschap en het ergens bijhoren”. Ze willen je inspireren en motiveren om te gaan ontdekken.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.