Bloggers maken stijlgids voor Italië

Cinque Terre in Italië. Foto: Sander Lindenburg

Cinque Terre in Italië. Foto: Sander Lindenburg


In totaal 10 Nederlandse bloggers gaan dit jaar op expeditie naar 10 steden in Italië. De eerste 50 ontdekkingen zijn reeds vastgelegd door middel van korte blogs en films. Uiteindelijk streeft ‘Storie di Stile’, zoals dit project heet, er naar om de ultieme Italiaanse stijlgids met 100 tips op het gebied van Fashion, Design, Entertainment & Food vanuit Italië te maken. De eerste ontdekkingen zijn nu te vinden op: www.storiedistile.nl

Een kleine greep: Cocktailbar The Jerry Thomas Project, een hele bijzondere en chique avond uit waarbij je je 20 jaar terug in de tijd bevindt. Design hotel Principe Forte dei Marmi, de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Pisa te leren kennen. Concept store Protec, de mooiste concept store van Bologna met een wel heel bijzonder verhaal. Ceresio 7, De hotspot voor artistieke, stijlvolle ‘socialites’. Boutiek Ottica Lipari, tussen alle high-end fashion stores, kun je met een aankoop in deze boetiek een echte fashion statement maken. En Lunchroom caffé & Parole, een van de weinige echt gezonde, vegetarische hot spots van Verona met heerlijk verse ingrediënten.

Bloggers
De volgende bloggers zijn onderdeel van dit project: Bas & Frank van de Brug van Colourful Rebel, Marte van Liere van Moderne Hippies, Rebecca Boektje van MyTravelBoektje, Roi Elmaliah van Dailymovement, Anne de Buck van Yourlittleblackbook.me, Jenke van den Bos van DrtyLndry, Karine Bloem van The Digitalistas, Maartje Diepstraten van Barts Boekje, Ilsoo Van Dijk van Fat Kids Cake en Sven Signe den Hartogh van Stranded Sailors.

Het hele project wordt gefinancierd door Peroni Nastro Azzurro, een biermerk dat sinds 1963 bestaat en dat in Italië gebrouwen wordt. Grolsch verzorgt voor het merk Peroni Nastro Azzurro alle distributie-, marketing- en verkoopactiviteiten voor de Nederlandse markt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.