‘De beste verstopte stad van Spanje’


Albarracin is volgens de Aziatische videovlogger June Tune ‘de best verstopte stad van Spanje’. Om eerlijk te zijn hadden wij er ook nog nooit van gehoord en als je de beelden ziet moet je toegeven dat de plaats prachtig verstopt ligt tussen de bergkammen en dat er ter verdediging een grote muur staat. Om aan te geven dat een bezoek de moeite waard is schrijft Wikipedia: De gemeente is Nationaal Monument sinds 1961 en komt in aanmerking om door de Unesco uitgeroepen te worden tot Werelderfgoed.

De reis van de twee vrouwen gaat na 2 minuten in deze video verder met een impressie van Valencia. De eetmogelijkheden komen (te) uitgebreid aan het bod in deze productie, waarin wel mooi gewerkt is met ondertiteling en beeldelementen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.