Dreamcar International terug naar het begin

Dreamcar International wordt weer gehouden op de oorspronkelijke locatie.

Dreamcar International wordt weer gehouden op de oorspronkelijke locatie.

Voor de 30ste editie van Dreamcar International gaan de organisatie terug naar waar het allemaal begonnen is. De beurs van oldtimervoertuigen en droomauto’s vindt plaats op 20-21 december op dezelfde plaats en datum als waarop ooit de eerste editie van deze beurs werd georganiseerd, in Kortrijk Xpo. Lamborghini, Bentley, Rolls Royce, Ferrari, Porsche, Austin Healey: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International, maar ook de gewone klassieke auto die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen.

Dreamcars
De nieuwe datum is een schot in de roos, standhouders uit alle omringende landen melden zich aan, een aantal mensen komen voor het eerst naar België met hun droomauto’s of automobilia. Dreamcar International is internationaler dan ooit. Dankzij de inzet van velen wordt gezorgd voor een aantrekkelijke show. Zowel kenners als gewone bezoekers komen aldus aan hun trekken.
Dagelijks komen er nog inschrijvingen binnen, dreamcars als een Ferrari Testarossa, een Dino GT 4, Ferrari 208, 308 of 328, een Lamborghini Countach, een Diablo SV, Mercedes SL, Rolls Royce Silver Wraith, Ford de Luxe 1940, Porsche, Alfa Montreal, Alfetta 2600 Coupé, Fiat Dino Spider/coupé.

Oldtimerbeurs
Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: oldtimers en droomauto’s uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto’s zonder de z.g. automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

De 30e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 december 2014 in Kortrijk Xpo, telkens van 9u30 tot 18u00. Kortrijk XPO ligt aan de autosnelweg E17, aan de afrit 2. Voor meer informatie ga je naar de website, hier kun je ook kortingskaarten downloaden of extra voordelig toegangskaarten aanschaffen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.