Gratis kaarten voor beurs Taste of Christmas

Gratis naar de nieuwste kerstbeurs van Nederland dankzij Elkedagvakantie?

Gratis naar de nieuwste kerstbeurs van Nederland dankzij Elkedagvakantie?


Koken lijkt wel steeds meer in de belangstelling te staan in Nederland, getuige het succes van het najaarsprogramma Heel Holland Bakt. En wat is dan hét moment van het jaar om je kookkunsten te tonen? Juist kerstmis! En iedereen die daarvoor inspiratie op wil doen kan daarvoor van 12 tot en met 14 december 2014 terecht bij het culinair festival Taste of Christmas, dat in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt. En Elkedagvakantie.nl maakt het mogelijk dat je daar gratis bij kunt zijn! Wat moet je daarvoor doen? Simpel: Like onze Facebookpagina en stuur daarna een mailtje naar nieuws@elkedagvakantie.nl met als onderwerp “Taste of Christmas”.

De kaarten kosten normaal 12,50 euro per stuk. De winnaars krijgen er van ons twee, omdat in je eentje gaan naar zo’n beurs niks aan is. Een cadeautje van 25 euro dus, te winnen met 1 klik en een mailtje. De winnaars krijgen hun toegangscode een week voor de beurs per mail van ons toegestuurd.

Deze actie werd mogelijk gemaakt met medewerking van Taste of Christmas. Eerder publiceerden we (met video!) al een artikel over deze beurs.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.