Groupon komt met eigen reisapp

Groupon wil zijn aandeel in de reismarkt uitbreiden en lanceert daarom de app Getaways.

Groupon wil zijn aandeel in de reismarkt uitbreiden en lanceert daarom de app Getaways.

Je kon al reisaanbiedingen boeken via de Groupon app, maar nu komen ze met een aparte app speciaal gericht op reizen. Volgens het bedrijf, dat je dagelijks nieuwe deals biedt, zijn de reizen het snelst groeiende segment van hun bedrijf. Ze lanceren daarom een app om de groeiende vraag nog beter te kunnen bedienen. In de app vind je alle deals op het gebied van hotels en reisaanbiedingen. Getaways by Groupon gaat de concurrentie aan met andere reisaanbieding apps.

Voordelen
In de app vind je in totaal zo’n 25.000 aanbiedingen. Daarnaast heeft de app nog wat voordelen die je misloopt als je alleen de Groupon app gebruikt. Zo kun je zoeken per thema en zoeken op een kaart. Daarnaast bevat de app deals tot 60 procent korting en kun je zien welke uitjes goed door andere mensen beoordeeld zijn, nadat ze met Groupon geboekt hadden.

Extra app
Deze extra app biedt je aanbiedingen die niet altijd in de gewone Groupon app te vinden zijn. Toch blijft Groupon ook gewoon reizen op de algemene website aanbieden. Zie je het dus niet zitten om nog een extra app te downloaden, dan hoef je niet bang te zijn om alle reisdeal mis te lopen.

Je zult alleen nog wel even moeten wachten om de app te gebruiken, op dit moment is hij alleen nog in Noord-Amerika beschikbaar. Ga voor meer informatie naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.