Het is een feest in Nederland

Tijdens de tentoonstelling; Nederland is een feest! kunnen kinderen typische Nederlandse spellen spelen.

Tijdens de tentoonstelling; Nederland is een feest! kunnen kinderen typische Nederlandse spellen spelen.

Er komt een nieuwe tentoonstelling over ons land met de titel ‘Nederland is een feest!’. Onder die titel wordt Kasteel Groeneveld in Baarn twee jaar lang omgedoopt tot een centrum van activiteiten rond het boek Nederland van Charlotte Dematons.
De unieke tentoonstelling brengt de prenten van Charlotte Dematons dankzij een combinatie van moderne technieken en oud-Hollandse tradities tot leven.

De tentoonstelling
Er hangen originele platen uit het boek en in de kasteeltuin wordt een prachtige natuurspeurtocht uitgezet. Voor kinderen zijn bij verschillende prenten typische Nederland-spellen ontwikkeld. Bovendien worden er gedurende de twee jaar dat de tentoonstelling te bezichtigen is allerlei (educatieve) activiteiten en evenementen georganiseerd. Kortom: het wordt een feest.

Openingstijden Kasteel Groeneveld: dinsdag t/m zondag en op feestdagen vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Gesloten op 27 april, 25 december, 31 december en 1 januari. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.