Huur een stacaravan met strippenkaart

Het is nu mogelijk om meerdere keren per jaar in een stacaravan te verblijven met een strippenkaart. Foto: Stacaravandelen.nl

Het is nu mogelijk om meerdere keren per jaar in een stacaravan te verblijven met een strippenkaart. Foto: Stacaravandelen.nl

Vind je het leuk om meerdere keren per jaar er even tussenuit te gaan, maar is een eigen huisje te veel gedoe? Dan kun je meedoen aan het initiatief van Stacaravandelen.nl. Via deze website kun je een strippenkaart kopen. Deze strippenkaart geeft je het recht om in een stacaravan op één van de vier deelnemende campings in Overijssel te verblijven. Je maakt dan gebruik van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft, voor een vast bedrag. De website heeft de Glow Award van Jong Recron ontvangen. Dit is een prijs voor het meest innovatieve idee in de recreatie branche.

Strippenkaart
Op de website kun je twee soorten strippenkaarten kopen, een met 50 en een met 100 strippen. De strippenkaart is twee jaar geldig en je kan zelf kiezen hoe lang je op een camping verblijft, bijvoorbeeld een weekend of een midweek. Daarnaast kun je de strippenkaart ook uitlenen. Dus als je ouders, broers/zussen of vrienden een weekendje weg willen kan dat ook.

Stacaravan
Op elke camping staan stacaravans waar je in kan overnachten. Er zijn drie slaapkamers die ruimte bieden aan maximaal zes personen. En elke caravan heeft een eigen veranda waar je buiten kan zitten. Daarnaast heeft de caravan een badkamer, een aparte wc, een keuken en een woonkamer. Ook staat bij elke caravan een bakfiets en een gewone fiets.

Een strippenkaart met 50 strippen kost €1250,- en een strippenkaart met 100 strippen kost €2475,-. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.