Margriet Winter Fair geeft je inspiratie

Tijdens de Margriet Winter Fair beginnen de feestdagen.

Tijdens de Margriet Winter Fair beginnen de feestdagen.

Vlak voor de feestdagen wordt de Margriet Winter Fair gehouden, zodat je veel inspiratie kan opdoen voor kerst en oud en nieuw. Er zijn zo’n 300 shops en er zijn 15.000 workshopplaatsen op het gebied van beauty, wellness, wonen, mode en culinair. En dat alles is te bewonderen in een feestelijk winters decor. Op de Margriet Winter Fair vind je uiteenlopende artiesten en auteurs. Onder anderen Ellen ten Damme, Karin Bloemen, Nick & Simon, 3JS, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Anita Witzier, Nico Dijkshoorn, Angela Groothuizen, Robert ten Brink en Daphne Deckers komen optreden, voorlezen en signeren.

Modeshow
Ook op het podium: de spetterende modeshow, dit jaar gepresenteerd door ex-Miss Nederland Kim Kötter. En Kim komt niet alleen, want ze neemt Miss Nederland, Mister Nederland en Miss Universe mee.

Villa Margriet
En dan is er natuurlijk nog Villa Margriet, waar hoofdredacteur Leontine van den Bos, samen met alle Margriet-columnisten en de voltallige redactie, aanwezig zal zijn om de lezeressen te ontmoeten. Nieuw in Villa Margriet is de Margriet Vriendinnen Lounge, de plek waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. In zeer korte tijd heeft deze vriendinnenclub al 2.000 leden op Facebook, die onderling al veel ontmoetingen en dates hebben georganiseerd door het hele land. Een succesvol initiatief in een tijd van toenemende eenzaamheid in Nederland.

Winterwoud
Uniek tijdens deze editie is het Winterwoud. Deze stand is ontstaan uit een samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Margriet. Het sfeervolle bos is een oase van rust. Je kunt er een wandeling maken, de bomen ruiken of je laten meevoeren door de natuur.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.