Meer vluchten naar de Malediven

Je kan nu kiezen uit een extra vlucht naar de Malediven.

Je kan nu kiezen uit een extra vlucht naar de Malediven.

Je hebt vanaf nu nog meer keuze als het gaat om een vlucht naar de Malediven. Emirates heeft een derde dagelijkse vlucht naar Malé, de hoofdstad van de Malediven aangekondigd. Deze vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER. Op maandag 1 december vertrekt de Emirates vlucht, EK656, vanaf Dubai International Airport om 14:10 uur en zal aankomen in Malé om 07:15 uur (lokale tijd). Er zullen zeven extra vluchten per week toegevoegd worden en de capaciteit aan passagiers en cargo zullen met een derde stijgen. De terugvlucht zal vertrekken vanuit Malé om 08:45 uur en landen in Dubai om 11:55 uur, allemaal lokale tijden.

De Malediven
“De Malediven hebben bewezen een sterke markt te zijn voor vrije tijd- en familiereizen. Met een breed scala aan luxe hotels, romantische stranden en avontuurlijke watersport activiteiten is er voor ieder wat wils op de Malediven. De extra dagelijkse vlucht van Emirates naar Malé biedt klanten meer flexibiliteit in hun reisplannen om deze geweldige bestemming te bezoeken en sluit naadloos aan op andere vluchten van het uitgebreide wereldnetwerk van Emirates,” aldus Ahmed Khoory, senior vice-president van Emirates.

Emirates
De zeven nieuwe wekelijkse vluchten zullen uitgevoerd worden met een Boeing 777-300ER en in totaal worden 294 Business Class stoelen en 2702 Economy Class stoelen op deze route toegevoegd. Daarbij zal er 23 ton aan bagage capaciteit aanwezig zijn. Passagiers kunnen aan boord genieten van het bekroonde inflight entertainment system ice. Dit systeem bevat 1800 kanalen met on-demand entertainment aan films, televisieprogramma’s, spelletjes, audio boeken en muziek van over de hele wereld.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.