Motel One opent naast Weense Staatsopera

Motel One opent een vestiging om de hoek van de beroemde Weense Staatsopera.

Motel One opent een vestiging om de hoek van de beroemde Weense Staatsopera.

Motel One weet van geen ophouden dit jaar. Ze openen de ene na de andere nieuwe vestiging. Nu zit het low budget hotel ook in de Oostenrijkse hoofdstad en wel op een heel bijzondere plek. Je vindt de Motel One Wien-Staatsoper middenin het centrum om de hoek van de beroemde Weense Staatsopera. In totaal heeft de Duitse budget designhotelketen Motel One nu 54 vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en België.

Klassiek
Motel One Wien-Staatsoper ligt midden op de Elisabethstraße, op steenworp afstand van de beroemde Staatsopera. Ook de Karlsplatz, Naschmarkt, de Hofburg en de Stephansdom zijn in een paar minuten te bereiken. De Motel One-vestiging is gevestigd in een historisch gebouw daterend uit het eind van de 19e eeuw. Het pand is geheel gerenoveerd, maar met behoud van de oorspronkelijke charme. In de One Lounge wordt volledig ingehaakt op de locatie: de Weense Staatsopera staat centraal.

Moderne inrichting
De ruimte is ingericht met fluweel beklede turquoise Egg Chairs en lampen in de vorm van tutu’s. Impressies van balletvoorstellingen en concerten worden gegeven op de LED-schermen achter de bar. Het ontbijt nuttig je op een van de klassieke Thonet-stoelen, in Weense koffiehuisstijl. Het klassieke thema wordt voortgezet in de kamer, waar de nadruk op de oude monarchie wordt gelegd. Zo zijn alle bedden voorzien van een gestoffeerd hoofdeinde, en zijn de gordijnen en kussens gemaakt van een fluwelen stof. Ook beschikt Motel One Wien-Staatsoper over een Outoor Lounge.

Het hotel telt 400 kamers met prijzen vanaf €69,00 per nacht. Ontbijten kan voor €7,50 per persoon. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.