MrsNomad wil vakantiestress verminderen

MrsNomad wil je helpen om een reis te plannen waar het hele gezin van kan genieten.

MrsNomad wil je helpen om een reis te plannen waar het hele gezin van kan genieten.

Een vakantie plannen met kinderen kan een groot drama zijn, tenzij je elk jaar naar dezelfde camping gaat. Het internet heeft je zoveel informatie te bieden. Zoveel dat je er soms een beetje in verstrikt raakt. Onderzoek leert dat de zoektocht naar een nieuwe vakantiebestemming tussen de 2 en 20 dagen kost. En als je dan je bestemming gevonden hebt, is die volgeboekt. MrsNomad dacht, dat kan anders. Zij nemen mensen aan de hand nemen in het selectieproces van die reisbestemming. Dat scheelt tijd, ergernis en rode vlekken in iemands nek.

Wij is MrsNomad?
Nathalie & Nathaly, twee moeders met smaak. Of het smaakvol is om over jezelf te zeggen kun je betwijfelen, maar onze clientèle vaart er blind op. Al twintig jaar verzamelden wij in tal van opschrijfboekjes de leukste vakantieadresjes en al die jaren weten vrienden en bekenden ons te vinden voor advies op reisgebied. Van dichtbij in Nederland tot ver weg in Zuid-Afrika en van basic kamperen tot een super chique lodge; of je nog baby’s hebt of tieners, er valt voor iedere smaak en budget te kiezen. MrsNomad verzamelt ze allemaal.

De website
Op de website kun je je gratis laten inspireren of een directe zoekvraag te stellen. Voor die laatste optie rekent MrsNomad een vast zoekbedrag van 25 euro. Je krijgt drie vakantiebestemmingen die aan jouw criteria voldoen en waar gegarandeerd nog plaats is voor jou en je gezin.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.