Nieuwe hostel in Venetië

Het interieur van de hostel in Venetië.

Het interieur van de hostel in Venetië.


Voor 16 euro op 10 minuten varen van het San Marco-plein in Venetië? De nieuwe Engelse keten van Generator-hostels maakt het mogelijk. Het bedrijf heeft recentelijk een vestiging in een voormalig graanpakhuis op het eilandje Giudecca geopend. “Centraal, veilig en betaalbaar” is het credo van de initiatiefnemers van de keten, die al vestigingen heeft in Londen, Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Dublin en Hamburg. Binnenkort volgen Parijs en Rome. De handtekening die elke vestiging meekrijgt bestaat uit: Designmeubelen in de lounge, een coole cocktailbar, een dj en strakke stapelbedden. De vestiging in Venetië kreeg deze week de European Hotel Design Award.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.