Nieuwe website belooft beste hoteldeals

De nieuwe boekingswebsite   Hoteltoday.com belooft je de beste deals te bieden.

De nieuwe boekingswebsite Hoteltoday.com belooft je de beste deals te bieden.

Inmiddels zijn er veel websites die je moeten helpen de beste hoteldeals te vinden. In principe zouden ze je leven makkelijker moeten maken, maar inmiddels zijn het er zoveel dat het moeilijk kiezen wordt welke de beste is. Het lijkt mij een kwestie van persoonlijke smaak. Dus als je jouw favoriet nog niet gevonden hebt, dan is de nieuwe website Hoteltoday.com misschien wat voor jou. Op de website kun je iedere dag de beste hoteldeals vinden. Zoek je een hotel voor vandaag, morgen of overmorgen, dan biedt Hoteltoday je een scherpe deal voor hotelboekingen op korte termijn. Je hebt keuze uit een groot aanbod van hotels wereldwijd, met meer dan 175.000 hotels.

Korte termijn hotelboekingen
Uit onderzoek blijkt dat hotelboekingen steeds vaker op korte termijn gedaan worden. Met name als het gaat om een hotelboeking voor binnen drie dagen, wil men zo snel mogelijk de beste deal vinden. Hoteltoday heeft daarom geïnvesteerd in de ontwikkeling van de tool de ‘deals today’. De techniek achter deze tool gaat in het enorme aanbod van hotels voor jou op zoek naar de allerbeste deal van dat moment in de meest populaire steden wereldwijd, waarmee een hoop tijd bespaard kan worden.

Best deals today, every day
De beste deals op Hoteltoday.com vind je op de homepage in de ‘deals today box’. De aanbiedingen in de deals today box kunnen oplopen tot wel 60 procent korting – en soms zelfs nog hoger – op een hotelovernachting. Iedere dag vind je daar de beste hoteldeals van de voor meest populaire bestemmingen wereldwijd voor de komende drie dagen.

Responsive hotelboekingssite
“Het aantal hotelboekingen dat via mobiele devices gedaan wordt, stijgt ongekend snel. Daarom hebben wij gekozen voor een responsive website: het maakt niet uit of je een hotel wilt boeken van een smartphone, tablet of desktop. Hoteltoday.com biedt de bezoeker optimaal gebruiksgemak”, aldus co-founder Mark de Hooge.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.