Ontmoet Elsa en Anna in Disneyland deze winter

Disneyhelden Anna en Elsa zijn voor het eerst te ontmoeten in het park.

Disneyhelden Anna en Elsa zijn voor het eerst te ontmoeten in het park.

Disneyland Parijs heeft bijzondere gasten uitgenodigd om de winter door te brengen in het park. Zo kun je de populaire zussen Elsa en Anna uit de film Frozen ontmoeten. Ook de Schotse prinses Merida uit Brave komt haar opwachting maken. Het is voor alle sterren de eerste keer dat je ze kan ontmoeten tijdens een meet&greet. Nu is officieel ook een Koninklijk winterseizoen gestart in Disneyland.

Meet & greet met Anna en Elsa
Dromen komen uit in Disneyland Paris, want tijdens dit winterseizoen krijgen bezoekers de kans om met de immens populaire Anna en Elsa uit Disney’s Frozen op de foto te gaan. Fans ontmoeten Anna en Elsa in het Prinsessen Paviljoen in Fantasyland. Anna en Elsa waren al te zien in de Parade, maar vanaf nu krijgt het publiek ook echt de kans om ze te ontmoeten.

Merida uit de film Brave
Merida, bekend door haar sterke karakter, rood golvend haar, haar behendigheid met pijl en boog en haar opmerkelijke gave om haar familie te laten veranderen in beren….Bezoekers kunnen met Merida op de foto in het Disneyland Park!

Kerstsfeer
Het Park is dit winterseizoen weer ondergedompeld in de kerstsferen! Dit betekent mooie decoraties, veel kerstbomen, prachtige shows maar ook dit jaar is het essentiële ingrediënt voor het echte kerstgevoel weer aanwezig: elke dag sneeuw op de Main Street, U.S.A. Een prachtige kerstboom van wel 24 meter hoog neemt een centrale plaats in op Town Square. De boom is versierd met bijna duizend decoraties. Wanneer de avond valt gaan de lichtjes aan voor de sprankelende en muzikale ceremonie, Magical Christmas Wishes.

Kerst Parade
Het thema in Disney’s Kerst Parade is dit jaar beslist Sugar & Spice. Onze beroemde Disney helden verschijnen in hun meest smaakvolle kostuums ooit. Denk verder aan felgekleurde gebakken lekkernijen, gigantische zuurstokken en Mickey-vormige peperkoek mannen. Disney´s Kerst Parade is een paar keer per dag te zien.

De komische sneeuwpop Olaf is ceremoniemeester van de speciaal voor het Kerstseizoen gecreëerde avondshow, Disney Dreams! of Christmas. Olaf stapt uit de film Frozen en stapt in de rol van ceremoniemeester waar hij de productie met projecties, fonteinen, special effects en vuurwerk begeleidt. Disney Dreams! of Christmas nodigt de bezoekers uit tradities van het Kerstseizoen van over de hele wereld te vieren in vier prachtige scènes.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.