Op wereldreis in 27 vakantiedagen

Op Barbados kun je naar een van de 60 stranden gaan zoals  Bottom Bay.

Het is allemaal begonnen met het boek ‘De wereld in 27 vakantiedagen’, daarna volgde een succesvolle Facebookpagina en nu is de langverwachte website gelanceerd. Het idee achter de 27 vakantiedagen formule is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een wereldreis te maken, ook voor de werkende mens. Je hebt namelijk 27 vakantiedagen in een jaar en daar kun je optimaal gebruik van maken. De website geeft je tips om je beperkte dagen en budget in te zetten en toch die wereldreis te maken, al is het in stukjes.

Tips
Op de website vind je alles om je te helpen met het vinden van een bestemming. Weet je dat je graag wil ver wil reizen, maar heb je nog geen idee waarheen? Dan kun je naar 27vakantiedagen.nl. Hier vind je ervaringen, tips en reviews per land; van werkende reizigers vóór werkende reizigers. Alle landen krijgen ook een cijfer, zodat je weet wat het beste bevallen is.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Ga dan naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.