Visum Turkije verkrijgbaar aan de grens

Naast het reguliere visum, kun je ook online een e-Visa voor Turkije aanvragen.

Het blijft mogelijk om aan de grens een visum krijgen om Turkije in te gaan. Nederlandse reizigers kunnen ook na 1 november 2014 een regulier visum kopen bij binnenkomst in Turkije. Het papieren visum wordt tot nader order aan de grens verstrekt conform de huidige visum procedure. Het online e-Visa voor Turkije blijft verkrijgbaar via de officiële website. Je vindt meer informatie over het e-visum op de website. Op deze pagina staat onder meer de Q&A met de meest gestelde vragen omtrent het e-visum en een Nederlandstalig stappenplan voor het aanvragen van het digitale visum.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Meer informatie over e-Visa voor Turkije.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.