Reiscubes, geen chaos in uw koffer!

Overzicht mogelijkheden reiscube.

Overzicht mogelijkheden reiscube.


[ADVERTORIAL] Heeft u er ook zo’n genoeg van dat uw koffer geheel overhoop ligt wanneer u slechts één t-shirt wilt pakken? Maak dan vanaf nu gebruik van de reiscubes! Reiscubes zijn reistassen van zeer licht, maar sterk nylon die u binnenin uw koffer of reistas kunt plaatsen. Op deze manier organiseert u uw bagage en is een ontplofte tas of koffer verleden tijd.

De Reiscube
Reiscubes bestaan uit drie ‘cubes’ in tevens drie formaten. De grootste Reiscube gebruikt u voor uw kleding, handdoek of andere grote spullen. De middenmaat is geschikt voor bijvoorbeeld zwemkleding, pyjama, tijdschriften enzovoort. En de kleinste Reiscube is ideaal voor toiletspullen, ondergoed en andere kleine spullen die u mee wilt nemen. Dit is slechts een klein voorbeeld voor in uw reiskoffer, maar u kunt de Reiscubes ook gebruiken in uw sporttas, tas voor uw baby of kinderen of tijdens een zakenreis. Het zorgt voor ordening en een fijne manier van in- en uitpakken.

Handig en snel
Doordat u al uw bagage geordend inpakt in de Reiscubes, voorkomt u dat uw gehele koffer of reistas overhoop gehaald moet worden voor slechts uw tandenborstel en tandpasta. En tijdens het reizen blijft uw bagage ook keurig liggen, precies zoals u het heeft ingepakt. De Reiscubes zijn ook erg handig als u in uw hotelkamer weinig ruimte heeft om uw koffer uit te pakken, of slechts een paar dagen op bestemming blijft. Zo kunt u precies de Reiscube pakken die u nodig heeft en hetgeen er in of er uit halen wat u wilt. Dat scheelt veel tijd en houdt het allemaal georganiseerd. Tevens kost het u minder frustraties, want een koffer of reistas inpakken is over het algemeen een stressvol werkje. Met de Reiscube niet meer!

Bekendheid
De Reiscube kent nog geen grote bekendheid in Nederland, terwijl in Amerika de mensen niet meer zonder kunnen. Daar staan ze beter bekend als ‘Packing Cubes’ of ‘Pack-it Cubes’ en zijn daar groot favoriet. Met name voor zakenreizen en vakanties worden ze in veelvoud gebruikt, omdat het ook met bagage controles op het vliegveld erg gemakkelijk is. U ritst enkel de Reiscube open, zonder uw gehele koffer overhoop te halen. Maar ook Nederlanders hebben een Reiscube pakket nodig, het is handig, overzichtelijk en ideaal voor tijdens het reizen, sporten of uw kinderen die een nachtje gaan logeren!

Benieuwd naar de reiscubes? kijk op Reiscube.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.