Sinterklaas komt naar Beekse Bergen

Sinterklaas komt samen met Zwarte Piet naar de Beekse Bergen. Zo is er een optreden van de pietenpopgroep ‘Drie van Sint’. Foto: Beekse Bergen/Libéma.

Sinterklaas komt samen met Zwarte Piet naar de Beekse Bergen. Zo is er een optreden van de pietenpopgroep ‘Drie van Sint’. Foto: Beekse Bergen/Libéma.

Het is november, wat betekent dat Sinterklaas weer bijna naar Nederland komt. Dit zorgt natuurlijk voor veel opwinding en ook dit jaar wil de Sint zoveel mogelijk kinderen ontmoeten. Daarom brengt de goedheiligman ook een bezoek aan de Beekse Bergen. Op 23 november komt Sinterklaas letterlijk aapjes kijken. Natuurlijk mogen ook de Pieten niet ontbreken. Zij vrolijken zowel het Safari- als Vakantiepark Beekse Bergen op met hun aanwezigheid.

Sinterklaasweekend
Wie op 21/22/23 of 28/29/30 november een ‘Sinterklaas-weekend’ boekt op het Vakantiepark is verzekerd van een heleboel Sinterklaas- en Pietenpret, precies zoals dit kinderfeest bedoeld is. Op de aankomstvrijdag worden gasten vanaf 15.00 uur bij de receptie begroet door de even grappige als muzikale Pietenpopgroep ‘Drie van Sint’ die om 19.00 uur een spetterend optreden geeft in de Africaclub.

Pieten Pannenkoeken-Festijn
Op zaterdag en zondag is het mogelijk om in te schrijven voor een Pieten-bezoek (eventueel met presentjes) in de eigen Jungalow. Op zaterdag kunnen gasten smullen van het FamilieBuffet en/of het Pieten Pannenkoeken-Festijn. Tijdens het Pieten Pannenkoeken-Festijn mogen kinderen onbeperkt pannenkoeken eten en deze samen met de Pieten versieren! Daarnaast is er voor ieder kind een leuk cadeautje.

Safaripark Beekse Bergen
Op Safaripark Beekse Bergen zijn er op zaterdag 22 en zondag 23 november nog veel meer Sinterklaas-activiteiten. Daarbij kunnen kinderen een officieel Pietendiploma verdienen door stempels te verzamelen bij de verschillende onderdelen. Bij de entree kunnen kinderen met de FotoPiet op de foto. In het Kongorestaurant mogen zij samen met de ChocoladePiet lekkernijen zoals pepernoten, spekjes en taaitaai aaneen rijgen en die vervolgens in de chocoladefontein dompelen. Hartstikke leuk en lekker! Heel gezellig en speciaal is ook de speciale Pietenbussafari.

Aapjes kijken
Het bezoek van Sinterklaas zelf aan de Beekse Bergen staat voor zondag 23 november op het programma. Om 13.30 uur komt de goedheiligman aan in het Safaripark. Hij bezoekt daar de chimpansees en heeft voor hen ook cadeaus bij zich. Na het aapjes kijken vertrekt Sint om 15.00 uur weer naar zijn volgende adres. Maar ook daarna is er nog volop Pietenvertier.

Kijk voor meer informatie op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.