Vakanties om van af te vallen

Bezoek aan een spa.

Bezoek aan een spa.


Brigitte Vos en Anneliese Bergman hebben het initiatief genomen tot sapvastreizen.nl, een reisorganisatie die trips organiseert waardoor je je beter gaat voelen, met als bijkomend effect dat je afvalt. Tenminste dat valt te constateren uit de toelichting op hun organisatie.

“Heb je zin in een heerlijk lang weekend van donderdag tot en met zondag, met als doel: gezondheid, ik ga je weer terugvinden? Na meer dan 10 jaar ervaring in Duitsland, Spanje, Nederland en Turkije hebben we het beste uit al deze ervaringen gecombineerd”, zo schrijven ze. Deelnemers gaan met hun reizen ‘je lichaam reinigen en je hoofd leegmaken’. ‘En ook in vier dagen een gewichtsverlies realiseren tussen de 4 en 6 pond.’
Een verblijf in een welnnesshotel koste bij deze organisatie voor 4 dagen 425 euro, all inclusive. Er zijn dan diverse mogelijkheden voor extra behandelingen, zoals massages (kruidenstempels, hot stone, Thais, olie), gezichtsbehandelingen (ook met epileren, waxen), lichaamspakkingen en manicure en pedicure.

Begeleiding is in handen van Anneliese Bergman (ervaringsdeskundige en mediaprofessional) en Brigitte Vos (voedingsdeskundige, wellness-coach en masseur).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.