Vier twee feestjes met oud en nieuw

Nieuwjaar komt steeds dichterbij en dat betekent dat er plannen gemaakt moeten worden.

Nieuwjaar komt steeds dichterbij en dat betekent dat er plannen gemaakt moeten worden.

Misschien voelt het niet zo, maar het einde van het jaar komt al dichterbij. Dat betekent dat er plannen gemaakt moeten worden voor een spetterend oud en nieuw. Wil je een feestje met Nederlandse DJ’s vieren? Dan kun je naar Amsterdam. De Nederlandse DJs / producers Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks bundelen de krachten in het nieuwe DJ collectief BEFORE.NOW.AFTER. De vrienden brengen samen muziek uit en treden samen op. Als officiële kick-off organiseren de 4 DJs samen 2 eigen feesten rond oud en nieuw. Een before and now en een after! Op twee locaties zijn ze voor het eerst live te zien als collectief.

31.12.2014 – BEFORE.NOW.after – Zuiveringshal Amsterdam
Op woensdag 31 december nodigen Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks je uit in de monumentale Zuiveringshal in Amsterdam West, die voor de gelegenheid wordt verbouwd tot warme en intieme emotech tempel. In een arena-achtige setup vier je een onvergetelijk oud en nieuw met vrienden, door vrienden, voor vrienden.

01.01.2015 – before.now.AFTER – Transformatorhuis Amsterdam
Op donderdag 1 januari start om 16:00 uur de before.now.AFTER. Het ruige Transformatorhuis is het decor en het BEFORE.NOW.AFTER collectief staat wederom, vier vrienden sterk, achter de DJ booth. Doorgehaald, fris of fruitig, 2015 starts here!

Online verkoop
Reguliere kaarten zijn vanaf zaterdag 8 november om 12 uur online te koop vanaf 35 euro via de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.