30 hotelkamers tegelijk boeken, makkelijk?

Het is nu makkelijker om voor een grote groep mensen een verblijf te boeken.

Het is nu makkelijker om voor een grote groep mensen een verblijf te boeken.

Stel je wil op familieweekend of met het bedrijf een paar dagen weg, dan kan een goede accommodatie vinden best lastig zijn. Om dat makkelijker te maken heeft Accor een website onwtikkeld waarop tot 30 kamers gelijktijdig geboekt kunnen worden. Vanaf nu kun je dus eenvoudig hotelkamers boeken voor groepen van 15 tot 60 personen. Gebruikers van de boekingssite hebben toegang tot: De realtime beschikbaarheid van single, double en twin rooms; De best beschikbare prijs; De optie- en reserveringssystemen van alle individuele hotels.

Wereldwijd
Momenteel zijn de belangrijkste Europese bestemmingen via de site beschikbaar, waaronder Accor hotels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In 2015 worden alle Aziatische bestemmingen van de hoteloperator aan de site toegevoegd. Alle marktsegmenten zijn op de site vertegenwoordigd, van luxe tot economy hotels.

Toenemend aantal online groepsboekingen
“Het aantal online boekingsaanvragen is met 33% gestegen sinds 2012”, aldus Carlo Olejniczak, Accor Senior Vice President Global Sales. Hij onderstreept met deze cijfers het belang van online boekingskanalen. “Reisorganisaties willen steeds sneller informatie kunnen opzoeken om hun eigen klanten van dienst te zijn.” Jean-Claude Balanos, Accor’s Vice President Leisure Sales, verklaart het idee achter de site: “Voor het eerst is er nu een online tool die ingewikkelde en tijdrovende groepsboekingen tot het verleden laat behoren. Reisorganisatoren kunnen eenvoudig beschikbaarheid van hotelkamers bekijken en vervolgens boeken en besparen zo veel tijd.”

Aanvullende hoteldiensten
Gebruikers hebben eveneens de mogelijkheid om aanvullende hoteldiensten te boeken. Zo kunnen organisatoren via de site een groepsdiner in het hotel reserveren of bagagebeheer boeken. De markt voor groepsreizen is internationaal georiënteerd, waarbij Aziatische gasten de trend zetten. Het internationale hotelaanbod van Accor, dat 92 landen beslaat, biedt daarom een passend aanbod voor deze markt. Accor-merken zoals Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure en ibis zijn dankzij hun aanbod en ligging populaire bestemmingen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.