6x leukste familie-uitjes Barbados

De onderzeewereld van Barbados ontdekken.

De onderzeewereld van Barbados ontdekken.


Wie plannen heeft om met kinderen naar Barbados af te reizen hoeft niet bang te zijn dat de jeugd zich zal vervelen. Hier onder een overzicht van de leukste familie-activiteiten op het Caribische eiland.
 

 1. Ontdek de onderwaterwereld in de Atlantis Submarine
  Op Barbados zijn er twee onderzeeërs die tot 50 meter diepte alle wonderen onder water kan laten zien. Duik naar een andere wereld van zeeschildpadden, roggen en kleurrijke tropische vissen, koralen en wrakken. http://barbados.atlantissubmarines.com/
 2. Vaar mee met de Black Pearl en snorkel tussen de schildpadden
  Stap met Jolly Rodgers aan boord van een echt piratenschip. Piratenactiviteiten zoals ‘walk the plank’ en aan touwen de zee in slingeren zijn inbegrepen, evenals de mogelijkheid tussen de schildpadden te snorkelen. http://www.barbadosblackpearl-jollyroger1.com/
 3. Ga aan boord van de legendarische Concorde
  Op Barbados staat nog een Concorde van British Airways, die in vroegere tijden in minder dan 4 uur tijd de jetset van Londen naar Barbados bracht. Bij de Concorde Experience kan het toestel van binnen worden bekeken. http://www.barbadosconcorde.com/
 4. Zoek naar groene apen
  Een dierentuin is er niet op Barbados, maar wel iets beters: de Barbados Wildlife Reserve. Hier zijn veel dieren in de natuur te bewonderen. Zoals de Barbados Green monkey, schattige maar schuwe aapjes die echt groenig zijn. http://www.visitbarbados.org/Listing.aspx?lid=1595&catid=17
 5. Roetsj door het oerwoud met Aerial Trek Zipline
  Gelegen in een van de mooiste beboste delen van Barbados, zorgen de ‘Bajan cable guys’ dat er volledig veilig van boomtop naar boomtop geroetsjt kan worden. Educatief tintje: onderweg geven ze informatie over het boeiende ecosysteem van Barbados. http://www.aerialtrek.com/
 6. Beleef een onaards avontuur in Harrison’s Cave
  In het hart van Barbados ligt een enorm grottenstelsel. Een treintje rijdt langs adembenemende mooie gekristalliseerde sculpturen van kalksteen, watervallen en diepe poelen van kristalhelder water. http://www.harrisonscave.com/

Over Barbados
Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland in de Caribbean. Al sinds 1966 onafhankelijk van Engeland, weet het zich uitstekend op zelfstandige wijze te bedruipen. Hoewel authentiek en zeer Caribisch, is Barbados het enige land in het Caribisch gebied en Latijns Amerika dat volgens de VN ontwikkelings-organisatie UNDP behoort tot de landen met een ‘zeer hoge ontwikkelings-standaard’. Het is dan ook overal veilig en comfortabel en de bevolking is vriendelijk en relaxed. Dank zij de ligging buiten de orkaan zone wordt het eiland gespaard voor verwoestende orkanen. Er zijn verbindingen vanuit Amsterdam via Londen Gatwick naar de hoofdstad Bridgetown met British Airways en Virgin Atlantic. Vanuit Frankfurt vliegt Condor twee keer per week naar Barbados.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.