‘Alpen-gevoel’ in Scheveningen

De Palace Fun Slide in Scheveningen. Foto: Cool Event Scheveningen

De Palace Fun Slide in Scheveningen. Foto: Cool Event Scheveningen


Wie nu een bezoek brengt aan de boulevard van Scheveningen kan daar een heuse wintersport-emotie beleven. Tot en met 11 januari 2015 kan daar namelijk worden gegleden van een 30 meter lange ijsglijbaan vlak voor de Pier. Vanaf het Kurhausplein loop je in twee minuten door de Palace Promenade naar deze coole ijsglijbaan. Officieel heet deze sportieve attractie de ‘Palace Fun Slide’. En op de 600 m2 en overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen kun je ook iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten. Op de agenda staan onder andere schaatsclinics en winterspelen. Meer informatie via de website: www.cooleventscheveningen.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.