App zoekt reis bij jouw budget

De website GeniusTravel komt nu ook met een eigen app.

De website GeniusTravel komt nu ook met een eigen app.

Er is niets frustrerender dan eindelijk je droomreis gevonden te hebben en er dan achter te komen dat je hem helemaal niet kan betalen. Om die teleurstelling tegen te gaan kun je gebruik maken van de Nederlandse zoekmachine GeniusFlight.com. Nu is de website uitgebreid met een app, zodat je overal de beste reis kan vinden voor je eigen budget. De GeniusTravel-app biedt vluchten, accommodaties en autohuur. Vanaf nu boek jij jouw samengestelde reis vanuit je broekzak. De site en app zijn de eerste zoekmachine die vluchten zoeken op basis van prijs in plaats van op bestemming. Alle reizen beginnen dus met budget, een goed uitgangspunt van waaruit de wereld kan worden ontdekt.

De pocket-size reisgenoot
Vanaf nu kunnen gebruikers eenvoudig een complete, door henzelf samengestelde, reis boeken met de GeniusTravel-app. Met deze tool voor iPhone en Android kom je erachter hoe ver jij met jouw budget komt. Met de slider geef je eenvoudig de maximale prijs aan en GeniusTravel toont binnen een paar seconden alle mogelijke bestemmingen. Wist je dat je bijvoorbeeld al voor € 164 naar Moskou reist met Pasen? Eind februari vlieg je al voor € 88 op Genève en ben je zo op je ski-bestemming. Liever wachten op de zomerzon? Wat denk je van Malta voor € 84 in juni? GeniusTravel inspireert door bestemmingen binnen het budget te tonen waar je misschien nooit eerder aan dacht.

Complete reis
Nadat de bestemming is bepaald, boek je eenvoudig accommodatie en autohuur via de app. Deze is location based om het gebruikers en reizigers nog makkelijker te maken. Zoek je bijvoorbeeld nog een hotel voor de nacht of wil je om om de hoek een auto huren? Met de GeniusTravel-app werp je een blik op de kaart om te zien waar je in jouw buurt moet zijn. De app is verkrijgbaar in zes talen waardoor de helft van de wereldbevolking gebruik kan maken van het wereldwijde aanbod. Alsof je de wereld in je broekzak hebt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.