Berlijn, maar dan in stijl

De Brandenburger Tor in Berlijn. Foto: Creative Commons

De Brandenburger Tor in Berlijn. Foto: Creative Commons


Berlijn is een van de hipste steden van Europa. Het is de ideale plek om even op te laden voor echte creatievelingen, inspiratie genoeg! Als je liefhebber van mode, interieur en vintage bent is de Duitse hoofdstad een aanrader. Daarom is er nu een reisgids uitgekomen die zich speciaal op deze interesses richt: ‘Berlijn in stijl’. Insiders Petra Albert en Ellen Teschendorf kennen Berlijn op hun duimpje en geven in dit boek hun geheime adresjes prijs.

Vintage
Ontdek de leukste vintage-, mode- en interieurwinkeltjes, de hipste restaurants, de meest bijzondere galeries en andere hotspots die je niet in een gangbare reisgids aantreft. Of je nu op zoek bent naar die mooie vintage vaas of de restaurants waar Berlijners zelf het liefst eten, met deze stijlgids weet je waar je moet zijn om het echte Berlijn te leren kennen.
Dit maakt het boek een must voor iedereen die zin heeft om te shoppen, te eten en te genieten in het hippe Berlijn als een echte local.

‘Berlijn in stijl’ is verkrijgbaar voor €19,95. Voor meer informatie ga je naar de website of bekijk het inkijkexemplaar.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.