Cruises zijn nu ook te mixen en matchen

Je hoeft nu niet meer te kiezen tussen verschillende cruises, combineren kan!

Je hoeft nu niet meer te kiezen tussen verschillende cruises, combineren kan!

Bij het boeken van een cruise is het vaak kiezen. Je zou misschien wel meer willen zien, maar je zit vast aan een bepaalde route. Dat wil MSC Cruises veranderen. Ze komen met een nieuw cruise concept: de MSC Grand Tours. Twee, drie of vier routes worden hier gecombineerd tot een cruise aan boord van maximaal vier verschillende MSC schepen. Een extra lange cruisevakantie om alle bestemmingen van Noord – Europa of het Middellandse Zee gebied te ontdekken.

Luxe comfort
MSC Cruises maakt het haar gasten zo makkelijk mogelijk en zorgt daarom met transfers tussen de schepen en bagage afhandeling voor een naadloze overstap naar het volgende schip. Natuurlijk bieden de Grand Tours ook diners, entertainment en de verwennerij die horen bij de MSC ervaring. Bovendien bevat elk MSC Grand Tour pakket korting op de wasserette. Als de eindhaven meer dan één keer wordt bezocht, ontvangen de gasten een gratis excursie.

Uitgebreide routes
Een MSC Grand Tour is een unieke manier om in 15, 22 of 29 dagen (14, 21 of 28 nachten) elke hoek van de Middellandse Zee te ontdekken of te genieten van de bezienswaardigheden van Noord – Europa en de Baltische hoofdsteden. De route omvat een 15 daagse reis door Noord – Europa met bezoek aan de charmante steden Kiel, Bergen, Hellesylt / Geiranger, Flaam, Stavanger, Stockholm, Tallinn, Sint Petersburg en Helsinki en kan verder worden uitgebreid. Meer interesse in de warmere oorden? Kies dan voor een uitgebreide mediterrane route door Italië, Griekenland, Turkije en Kroatië in het oosten, en Tunesië, Spanje en Frankrijk in het westen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.