Cultuurliefhebbers opgelet, Engeland heeft grootste plannen

2015 moet een goed jaar worden voor cultuur in Engeland.

2015 moet een goed jaar worden voor cultuur in Engeland.

Als je volgend jaar zin hebt in een cultureel uitstapje, dan kun je denken aan een trip naar Engeland. 2015 moet een grootst jaar worden voor cultuurliefhebbers, volgens de nieuwe gids ‘Culture is Great’. Zo markeert het de verjaardagen van twee wereldberoemde boeken: Alice in Wonderland en Emma van Jane Austen.

Veel meer
Maar dat is niet alles. Zo worden er verschillende galeries geopend of heropend, waaronder de eerste van Damien Hirst. Verder zal Groot-Brittannië in de ban zijn van films als Cinderella, Macbeth en ieders favoriete spion, James Bond . Ook kijken ze uit naar tentoonstellingen van onder andere Turner, Pollock en Alexander McQueen en kunnen we de populairste Britse acteur van het moment Benedict Cumberbatch verwachten in het theater.

De nieuwe cultuurgids is hier te downloaden. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.