De smaak van reizen in een beurs

De smaak van vakantie op de beurs Taste & Travel.

De smaak van vakantie op de beurs Taste & Travel.

Een groot deel van vakantie draait om eten. Thuis wil je al die lekkere en bijzondere smaken nog wel een keer proeven en dat kan tijdens de Taste & Travel Vakantieproeverij 2015 in januari. Na de eerste succesvolle editie is de beurs volgens jaar zowel in Eindhoven als in Rotterdam.

Proefplein
Het Philips Stadion en het Hulstkamp Gebouw worden tijdelijk omgetoverd tot een informatief proefplein. In dit beursconcept informeren tal van specialisten en reisorganisaties over bijzondere bestemmingen terwijl de chefs van Maison van den Boer de bezoekers meenemen op een culinaire reis met een proeverij van wereldse amuses en exotische delicatessen. Door de combinatie van reisinformatie en proeverijen is deze beurs geschikt voor zowel toekomstige (wereld)reizigers als culinaire ontdekkers en foodies. Momenteel wordt een uitgebreid programma van workshops en seminars toegevoegd aan het beursprogramma.

Informatie
Taste & Travel – vakantieproeverij vindt plaats op 3 en 4 januari 2015 in het Philipsstadion en 31 januari en 1 februari in het Hulstkamp Gebouw. Dagelijks is de beurs geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per bezoeker. Dit is inclusief een drankje naar keuze, proeverijen en deelname aan workshops en seminars.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.