Disney Cruise Line naar Noorwegen

Met de Disney Cruise Line blijven gasten meerdere dagen in de vertrouwde Disney Sfeer met o.a. Mickey en Minnie.

Met de Disney Cruise Line blijven gasten meerdere dagen in de vertrouwde Disney Sfeer met o.a. Mickey en Minnie.


Disney Cruise Line gaat in de zomer van 2015 een nieuwe koers varen en doet dan ook Noord-Europa aan. Gasten aan boord moeten overrompeld worden door de charme van Noorwegen en de wereld van de Vikingen binnenstappen. De Noorse fjorden diende als inspiratie en decor voor Disney’s animatiefilm Frozen. Prachtige bergketens, enorme gletsjers en stomende geisers moeten zorgen voor een onvergetelijke cruise naar Noorwegen.

Daarbij zal de cruise terugkeren naar de Oostzee voor geheel nieuwe routes, waaronder afvaarten van Kopenhagen naar Sint-Petersburg. Ook de zomer van 2015 belooft bijzonder te worden met cruises naar de Middellandse Zee, Alaska, het Caribisch gebied en de Bahama’s

Disney Cruise Line biedt cruisevakanties aan voor jong en oud, met een breed scala aan evenementen en activiteiten die zich richten op gasten van alle leeftijden. Broadway shows, meet & greets met Disney figuren, kinderclubs en uitbundige feesten op het dek. Disney Cruise Line biedt een verscheidenheid aan bestemmingen aan. De Disney Magic vaart in de zomer al in de Middellandse Zee en zet dus vanaf 2015 koers richting Scandinavië.

Vloot
Disney Cruise Line bestaat uit 4 schepen, elk vol met ‘Disney Magie’. Het zijn: de Disney Dream, de Disney Fantasy, de Disney Magic en de Disney Wonder. Voor de jonge gasten zijn er gethematiseerde kinderclubs vol met Disney activiteiten en in de exclusieve ‘adults-only’ gedeeltes aan boord kunnen volwassenen ontspannen tijd samen doorbrengen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.