Duinrell verandert in Winter Wonder Park

Dit jaar blijft Duinrell langer open, tot 2 november.

Voor de eerste keer is Duinrell open in de kerstvakantie.

Veel pretparken zijn al in de kerstvakantie open voor publiek, nu volgt ook Duinrell. Van zaterdag 20 december t/m zondag 4 januari vindt de eerste editie van Winter Wonder Park plaats. In Winter Wonder Park, dat georganiseerd wordt door de merken van Sanoma, SBS en Duinrell, kunnen bezoekers zich laten betoveren door een winterse wonderwereld vol lichtjes en dennenbomen. Daarnaast kunnen ze genieten van eindeloos veel attracties en leuke activiteiten in een sfeervol winterdecor. Een leuk dagje uit in de kerstvakantie.

Activiteiten voor het hele gezin
Tijdens Winter Wonder Park kun je van alles zien, doen en beleven. Bezoekers kunnen op de foto met de Kerstman of een bijzondere auto, aanschuiven bij de familie-knutseltafel of een bezoekje brengen aan de levende kerststal. Bij het wenspad kan een wens worden gedaan, er is een GPS-speurtocht en bij het kampvuur kunnen marshmallows geroosterd worden.

Dagelijkse SBS6 Wintershow
Ook wordt er meerdere keren per dag de SBS6 Wintershow georganiseerd met gastoptredens van bekende SBS6 artiesten. Zangeres Sita (bekend van Disney Channel) presenteert en zingt.

Attracties
Speciaal voor deze editie opent Duinrell voor de eerste keer haar deuren in de kerstvakantie en kunnen bezoekers hun hart ophalen in de meest uiteenlopende attracties zoals de carrousel, de indoorspeeltuin, achtbanen Falcon of Dragonfly, de zweefmolen, de Kikkerachtbaan of het Kikkerreuzenrad. Plezier voor jong en oud.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.