Een koffer met een telefoon-oplader!


Wie de stroom-hongerige meute gezien heeft rond oplaadpalen op menig vliegveld weet dat de hedendaagse reiziger snakt naar de mogelijkheid om zijn mobieltje snel ergens weer in optimale staat te kunnen brengen. De vinding van Princess Traveller kan dan ook niet anders dan met applaus verwelkomd worden: Ze komen met een koffer met daarin een oplaadstation voor je telefoon, tablet of laptop. Als je de accu in de koffer thuis aan de stroom opgeladen hebt, dan kun je onderweg tot vijf keer toe (volgens de producent, niet in de praktijk getest door de redactie) je mobiele telefoon opladen. Genoeg voor een reis naar de andere kant van de wereld lijkt ons. Voordeel is dat je geen losse oplader hoeft mee te nemen (die je telefoon op z’n best 2x oplaadt) en dat je niet hoeft te zoeken naar nog een leeg stopcontact bij een oplaadpaal op Heathrow of waar dan ook. En die koffer moest je toch al met je meezeulen. De producent heeft ook varianten met zonnepanelen gemaakt. Klinkt nobel, maar zo op de video te zien lijkt ons dat toch minder. De Princess Power Box koffer is verkrijgbaar vanaf 25 december 2014 bij o.a. : Paolo Salotto (Schiphol), Kofferstore.nl, bol.com, fonq.nl, Steppin’ Out en VD.nl. Adviesprijs: € 199,95

Koffer Princess Traveller

Koffer Princess Traveller

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.