Eindelijk: Een niet-skiërs pas

Op wintersport is veel meer te doen dan alleen skiën en snowboarden, nu is daar een speciale pas voor.

Op wintersport is veel meer te doen dan alleen skiën en snowboarden, nu is daar een speciale pas voor.

Wintersport is niet alleen voor mensen die op ski’s gaan staan. Er zijn genoeg winteractiviteiten te ondernemen in de bergen zonder dat je latten onder hoeft te binden. Toch is daar in veel skigebieden geen aparte skipas voor. Daar wilde Pierre & Vacances wat aan doen, daarom hebben ze speciaal voor gasten die op zoek zijn naar nieuwe winterse activiteiten: de Oxygene pass of niet-skiërs pas. Met deze pas kan iedereen, skiër of niet-skiër, genieten van de bergen en winteractiviteiten. De pas is geschikt voor alle leeftijden.

Frankrijk
Bij reservering van een appartement in één van de 25 Pierre & Vacances residenties in geselecteerde skistations (Arc 1800, Arc 1950, Avoriaz, Ax-Les-Thermes, Belle Plagne, Flaine, Font-Romeu, Les Coches, Pyrénées 2000, Val d’Isère en Valmeinier) kunnen niet-skiërs voor deze speciale pas kiezen. De pas biedt toegang tot de wellness-activiteiten, spa, sportruimtes, aqua-fitness en de zwembaden. Er wordt ook een breed assortiment aan outdoor activiteiten aangeboden zoals sneeuwschoenlopen, nordic walking, ijsrijden, schaatsen, een bezoek aan ijsgrotten en iglo’s en nog zo veel meer. Voor de fijnproevers is er tevens de mogelijkheid om diverse lokale producten uit te proberen. Zo krijgen ook niet-skiërs de mogelijkheid om te genieten van de bergen en winteractiviteiten zonder ski’s of snowboards te hoeven gebruiken.

Voordelige skipakketten
Pierre & Vacances biedt skipakketten aan waardoor u tot wel 25% kunt besparen. Met een skipakket is het mogelijk om de accommodatie samen met de skipas en/of skiuitrusting te huren. Meer info over de skipakketten vind je op de website.

Voor meer informatie over de Oxygene Pass ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.