Gratis naar Vakantiebeurs 2015

"Camping by night" is een onderdeel van de Vakantiebeurs 2015.

“Camping by night” is een onderdeel van de Vakantiebeurs 2015.


Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Bezoek bijvoorbeeld het Kooktheater en de Food market waar je culinaire hoogstandjes uit de meest uiteenlopende landen kunt proeven. Reis in 1 dag naar verre bestemmingen, geniet op de Camping by night, ga duiken en wandklimmen of kom lekker even bij op één van de Mediterrane terrasjes. Ook de Culinaire Route staat dit keer weer op het programma. Handig: dit jaar kun je reisadvies-op-maat krijgen van een Personal Travel Assistent. Kortom: de Vakantiebeurs is in 2015 levensechter dan ooit.

Elkedagvakantie.nl geeft gratis toegangskaarten voor de Vakantiebeurs 2015 weg. Lees onderop dit bericht hoe je er voor in aanmerking kunt komen.

De 45ste editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming.

Gastlanden
Gastland is Spanje dat de bezoekers verrast met pure gastronomische hoogstandjes en kookshows. Gastland is ook het zonnige Curaçao dat de zintuigen prikkelt met dans, muziek en proeverijen. In iedere hal zijn verschillende gerechten te proeven. In het Kooktheater worden wereldse gerechten bereid en via de Culinaire Route krijgt de bezoeker smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes bij zes bestemmingen.

Andere ingrediënten zijn de Vakantiebeurs Awards, Reisadvies op maat paviljoen, het Zoom.nl fotografiepaviljoen en Trein & Vakantiepaviljoen. Op de beurs zijn pleinen ingericht met de zes meest populaire typen vakanties. Gekozen is voor ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Reisleiders en ervaren medereizigers geven op de pleinen reisadvies en reistips uit eerste hand. Er is een ‘Camping by Night’, onderdeel van het vakantietype ‘BUITEN’, waar de liefhebbers met een gratis zaklamp in de hand de sfeer van het kamperen kunnen opsnuiven.

Praktisch
De Vakantiebeurs, 14-18 januari 2015, locatie: Jaarbeurs Utrecht. Een kaartje aan de kassa kost 15,50. Meer informatie, exclusieve aanbiedingen en online kaartjes kopen: Vakantiebeurs.nl Tweet mee via #vakantiebeurs.

Gratis toegang winnen
Elkedagvakantie.nl maakt het mogelijk dat je gratis naar de beurs kan! Wat moet je daarvoor doen? Simpel: Like onze Facebookpagina en stuur daarna een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Vakantiebeurs 2015”.

De kaarten kosten normaal 15,50 euro per stuk. De winnaars krijgen er van ons twee, omdat dat leuker is dan in je eentje gaan een beurs gaan. Een cadeautje van 31 euro dus, te winnen met 1 klik en een mailtje. De winnaars krijgen hun toegangscode een week voor de beurs per mail van ons toegestuurd.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.