Historisch Haags Hotel wint

Carlton Den Haag

Carlton Den Haag


Het recent uitgebreide Carlton Ambassador in Den Haag heeft de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2014 gewonnen. Net als afgelopen jaar wint het charmante boutique hotel Carlton Ambassador een World Luxury Hotel Award, dit jaar in de categorie Luxury Business hotel. Het hotel koos voor haar nieuwste hotelkamers opnieuw voor de zogenaamde Dutch Boutique style. Midden in iedere kamer is een immens grote badkamerwand de eye catcher. De Delftsblauwe glaswand is door menig internationaal designer geprezen.

De World Luxury Hotel Award, ook wel de Oscar voor de hotelindustrie genoemd, staat bekend als de meest prestigieuze en exclusieve onderscheiding in de luxe hotelsector en wordt vergeven aan hotels die excellente service bieden aan hun gasten. De awards zijn gebaseerd op nominaties en stemmen van hotelgasten. Het Carlton Ambassador realiseerde het afgelopen jaar plannen om het hotel uit te breiden. Het hotel is nu uitgebreid met het naastgelegen, monumentale pand aan de Zeestraat. In dit pand zijn nu de Ambassador Residences & Suites gerealiseerd.

De Residences en Suites vormen onderdeel van het hotel, maar zijn ook exclusief als eigen residentie in de Hofstad te boeken. Gasten kunnen gebruik maken van een privé-voordeur, beschikken over eigen parkeerplaatsen en een ruimte voor besprekingen. In de kamers zijn originele details, waaronder prachtige ornamenten, monumentale haarden en schouwen bewaard gebleven. Door deze details is elke kamer uniek en heeft een eigen karakter.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.