Hotel voor de nacht in 1 swipe

Het Marina Bay Hotel in Singapore. Foto: Creative Commons

Het Marina Bay Hotel in Singapore. Foto: Creative Commons


Met de HotelTonight app kun je in 10 seconden een hotelkamer boeken.[/caption]Soms wil je eens impulsief een weekendje weg. Dan heb je geen zin om eindeloos allemaal vergelijkingssites langs te gaan en door al die lijsten heen te scrollen. Bovendien heb je daar ook helemaal geen tijd voor. Daarom is de app HotelTonight bedacht. Hiermee kun je in drie klikken en 1 swipe een hotelkamer boeken. In principe kun je in 10 seconden een hotelkamer hebben geboekt. De app focust zich op last-minute deals. Het zijn dus allemaal hotelkamers die anders die nacht leeg gebleven waren. De makers van de app willen dat mensen minder plannen en meer gewoon gaan doen. De app geeft je opties aan de hand van je persoonlijke voorkeur en hoe meer je boekt, hoe beter de app je leert kennen. Je krijgt dus deals die steeds beter bij je passen. Hoewel de app begonnen was met het idee dat je alleen voor vanavond kon boeken, is het nu mogelijk om zeven dagen van te voren een hotelkamer te regelen.

Wil je het zelf uitproberen? Ga dan naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.